NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN
08.03.2021

VOLKSWAGEN ID.4  – ZAČETEK NOVE ELEKTRONSKE GENERACIJE

Pomlad prihaja, skupaj z njo pa se bo tudi pripeljal novi Volkswagen ID.4. Navdušil nas je že VW ID.3 s svojo praktičnostjo in varčnostjo, VW ID.4 pa nam bo v letu 2021 pokazal nove zmožnosti vozil električne generacije.
VW ID.4

Novi urbani SUV predstavlja pravo kombinacijo med eleganco, udobjem in predvsem ekološko vožnjo, kar omogoča moč terenca in aerodinamični dizajn zunanjosti, s pomočjo katere pri vožnji povzroči večji doseg in s tem bolj ekološko vožnjo. Poleg estetskega videza, pa se v njem skriva duh športnika, kar kaže s svojim elektromotorjem z močjo 150 kW oziroma 204 KM in možnostjo dosega do 520 kilometrov, kar pa omogoča baterija s kapaciteto 77 kWh.

Povrhu vseh terenskih prednosti, je tisto kar naredi VW ID.4 še bolj edinstvenega inteligenca sama. Vozilo vsebuje sistem Hello.ID, ki nudi pametno glasovno upravljanje in opcijski projicirni sistem, ki informacije projicira neposredno na vetrobransko steklo ter tako navigacijske napotke prikaže vidno na cestišču, kjer lahko natanko vidimo, kam moramo zaviti. To pa še ni vse, saj lahko svoje vozilo povežete z aplikacijo We Connect ID, preko katere lahko razne funkcije upravljate preko svojega mobilnega telefona.

 

Volkswagen ID.4 je pri nas že v predprodaji, prvi pa se bo v naš salon pripeljal konec meseca marca oziroma začetek aprila, takrat ga boste lahko poskusili tudi sami.