DOGODEK
12.03.2021

PRIPRAVLJENI NA ŠOLO VOŽNJE?

Z nami kot inštruktorji in učitelji že 10 let, zdaj pa tudi kot poslovni partnerji. V družino POB sta danes vstopila nova člana in sicer dve novi vozili Volkswagen Golf.
POB avto šola

POB d.o.o. predstavlja eno izmed najuspešnejših avtošol na Goriškem. Podjetje obratuje že od leta 2008, v letu 2011 pa se je podjetje specificiralo zgolj na šolo vožnje, tako da v letošnjem letu 2021 praznuje že 10 let varne vožnje.

Seveda je potrebno doseženo desetletje proslaviti, le kako pa bi lahko to bolje storili, kot pa sprejem dveh svežih VW Golf 8, ki komaj čakata na nove dogodivščine in nove prevožene kilometre. Volkswagen Golf 8 predstavlja enega izmed najbolj priljubljenih vozil, saj je, poleg elegance in tehnološke dodelanosti, izmed vozil svojega razreda, eden najvarnejših avtomobilov. Pri testiranju v krogu Euro NCAP je vozilo prejelo najvišjo oceno in sicer pet zvezdic, saj že serijska oprema vsebuje razne varnostne sisteme pri katerih je dokazano, da lahko pripomorejo k preprečevanju nesreče. Glede na to VW Golf 8 predstavlja eno izmed najbolj primernih vozil za šolo vožnje.

Vsi kandidati bodo s tem avtomobilom, ne samo da naredili izpit varno, ampak tudi v stilu.

 

Inštruktorjem želimo čim več prevoženih kilometrov, vsem kandidatom pa srečno in varno vožnjo!

 

Tu si lahko ogledate tudi spletno stran POB šole vožnje:

- https://solapob.si/

 

A.B.C. Avto Center, Nova Gorica